feng shui - för balans och harmoni

FENG SHUI
Feng Shui betyder vind och vatten och står för energi, rörelse och flöde. Läran om Feng Shui har sina rötter i Asien och är en över 3000-årig lära. Det är urgammal kunskap som används för både en bättre nutid såväl som framtid. Feng shui kan hjälpa oss att förstå hur vi påverkas av färger, former, material, möblering och energifält i våra hem, på vår arbetsplats och i naturen omkring oss. Det handlar om balans och harmoni, medvetenhet, trygghet och väl övervägda val. Feng Shui är ingen inredningsstil utan handlar om balansen mellan oss människor och vår omgivning. Läs mer om Feng Shui här.

JAG ERBJUDER:
Konsultationer

Jag erbjuder Feng Shui-konsultationer för ditt hem, din trädgård och ditt företag. Det kan gälla såväl heltäckande konsultationer, med eller utan skriftlig dokumentation, som delar av ett hem, trädgård eller företag. Även digital konsultation på distans kan erbjudas. För prisuppgifter och frågor, kontakta mig här.

Föreläsningar/Workshops
Jag erbjuder även föreläsningar och workshops om Feng Shui, för både privatpersoner och företag. Innehållet anpassas och skräddarsys efter önskemål och behov. Pris enligt överenskommelse. Kontakta mig här.