Webbshop

BARNBOK - Minda känner efter
"Minda bor i landet Här-och-nu. En dag promenerar hon till parken för att få lite lugn och ro. Där känner Minda efter hur hon mår. Hon lyssnar, ser, doftar, smakar och känner. I parken träffar hon på en busig liten katt som följer henne hela vägen. Minda blir nyfiken på katten. Blir du också det?"

Boken riktar sig till barn i förskoleåldern och de yngre åldrarna i skolan. Den är inspirerad av mindfulness och uppmuntrar till att nyfiket utforska det som händer i stunden, här och nu. På varje sida finns öppna frågor att reflektera kring. I slutet av boken finns en enkel övning som kan hjälpa barn att slappna av, öka sin koncentration och känna efter vad de behöver just nu. Boken släpps i handeln den 1/8.

Författare: Petra Bertilsson är mindfulnessinstruktör, specialpedagog och förskollärare. Hon har i boken om Minda valt ett språk som är anpassat för de yngre barnen och som får barnen att känna sig mer medvetet närvarande. 
Illustratör: Hanna Ingvarsson
Läsålder: 3-6 år
Förlag: Ditt Bokförlag

Vill du köpa boken?
Du är välkommen att mejla mig din beställning här. Pris: 169 kr inkl. moms (+ ev frakt).
Jag återkommer därefter med en bekräftelse samt info om leveransdatum och betalning. Önskar du ett signerat exemplar så skriv det i mejlet. Välkommen!


Här finns boken också att köpa:
Ditt bokförlag
Falkenbergs bokhandel
Göranssons bokhandel
, Varberg
Studio Bliss, Varberg
Perstorp 101, Getinge
Odalina kristallbutik, Falkenberg

Regnbågens böcker & smycken, Haga i Göteborg

Vill du låna boken?
Du hittar boken inom kort på Falkenbergs bibliotek!