mindfulnesskurs

Mindfulness i vardagen, 5 ggr
Mindfulness är ett förhållningssätt för ökat välbefinnande, större lugn och förbättrad livskvalitet. Kursen ger dig inblick i mindfulness såväl praktiskt som teoretiskt samt redskap kring hur mindfulness kan användas i vardagen. Vid kurstillfällena genomför vi mindfulnessövningar tillsammans, samtalar kring bokens innehåll och reflekterar kring mindfulness i vardagen. Mellan tillfällena gör vi egna mindfulnessövningar 10 min/dag med hjälp av ljudfiler, läser utvalda kapitel i boken ”Mindfulness i vardagen” och gör egna vardagsövningar. 
 
Målgrupp
Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på mindfulness som hälsofrämjande friskvård. Mindfulnessövningarna genomförs sittande, stående eller liggande och kan anpassas efter individuella förutsättningar. Kursen startar när minst 5 deltagare är anmälda. Inga förkunskaper krävs.
 
Innehåll
•       5 grupptillfällen.
•       Teori och praktiska övningar.
•       Gemensamma diskussioner och reflektioner.
•       Vardagsövningar mellan tillfällena.
•       Mindfulnessövningar via ljudfiler i e-kurs.
•       Boken ”Mindfulness i vardagen”, av Ola Schenström.
 
E-kurs och bok ingår i kursavgiften. Tänk på att ta på dig mjuka, bekväma kläder och kanske också ett par varma, mjuka sockar om du har lätt för att frysa!

Kursstart
KURSSTART: Kursen startar vid minst 4 anmälda.

ANTAL PLATSER: 8 st
Pris: 1 395 kr inkl. moms/person 


För frågor och  intresseanmälan kontakta mig här. 
Varmt välkommen!

/Obs! Kursen vänder sig tyvärr inte till dig som just nu befinner dig i en djup depression eller i annat akut sjukdomstillstånd.