hört från kunder

AGNETAS ERFARENHET AV MINDFULNESS
Det var en slump att jag fick ett erbjudande om att gå en mindfulnesskurs som en friskvårdande insats via jobbet, så jag kontaktade Petra för att boka in individuell mindfulnesscoachning.


DU GICK FYRA INDIVIDUELLA COACHINGSTILLFÄLLEN. HUR UPPLEVDE DU DESSA TILLFÄLLEN?
Att jag fick möjlighet att gå flera tillfällen gjorde att det blev större kontinuitet och att jag fick en djupare insikt. Jag kunde öva och reflektera mellan tillfällena, vilket var bra.

HAR DU UPPTÄCKT NÅGRA EFFEKTER AV MINDFULNESSTRÄNINGEN OCH I SÅ FALL VILKA?
- Jag har fått redskap att hantera stressade situationer i vardagen på ett bättre sätt.
- Jag stannar oftare upp och känner efter vad jag behöver, vilket i sin tur gör att jag lättare kan släpper taget om sådant jag inte kan påverka.
- Jag upplever att jag inte ältar saker lika ofta.
- Maten smakar mer och alla mina sinnen har faktiskt skärpts.
- På mitt arbete som säljare "multitaskar" jag inte lika ofta utan gör mer en sak i taget. Jag har också blivit bättre på att lyssna.
- Jag har fått en djupare insikt i att tankar är inte sanningar. Jag låter numera tankarna komma och gå och släpper taget om tankarna utan att fastna i dem lika ofta.

DU HAR NU SJÄLV UTBILDAT DIG TILL MINDFULNESSINSTRUKTÖR. VARFÖR BESLUTADE DU DIG FÖR DET?
Jag kände att det ligger i tiden att vi behöver olika redskap för att hantera en stressig vardag. Idag finns det inga naturliga pauser eller möjligheter till återhämtning inbyggt i samhället och vi matas av intryck hela tiden. Att utbilda mig till instruktör har gett mig möjlighet att få dela med mig av min kunskap om mindfulness till andra.

VILKA RÅD OCH TIPS HAR DU TILL DEM SOM ÄR NYFIKNA PÅ MINDFULNESS?
Att börja med mindfulness är att investera i sig själv. Är du nyfiken så tycker jag att du ska prova och se vad du upptäcker!

Tack Agneta för att du ville dela med dig av dina erfarenheter och tankar!

Mitt mål med individuell mindfulnesscoaching var att bli av med min rastlöshet och det är borta, nu kan jag ta det lugnt och njuta av det och känner mig mer tillfreds överlag. Fortsatt med Mindfulness och 10 minuter på morgonen ger mig mer kvalité under dagen.
Rekommenderar en workshop - härlig och nyttig kombination av nya kunskaper. Har min egen mindfulness när jag springer men det här är något helt annat och på en ny nivå. Jag kommer absolut att vara med igen när tillfälle ges.
Varje kväll fick jag med mig något tänkvärt. Kursen var klart över förväntan bra. Har kommit en bit på vägen med att vara mer här och nu.
Mycket bra kurs. Bra upplägg och en fantastiskt duktig och intressant ledare att lyssna på. Har uppfyllt alla mina förväntningar!
Kursen har gett mig redskap att hantera stressiga stunder på ett bättre sätt - ökad medvetenhet om att kunna göra något åt situationen alternativt att släppa taget.
Är mycket nöjd med mindfulnesskursen! Jag har lärt mig att stressa av i vardagen och kan nu slappna av på ett helt nytt sätt. Jag rekommenderar alla att prova på mindfulness!
Jag är väldigt nöjd med kursen! Jag har fått verktyg för att jobba med min livssituation och för att göra förändringar i vardagen.
En mycket bra kurs. Jag lever mer i nuet och har mer lugn och ro i sinnet. Mycket bra instruktör, lagom takt och tillåtande klimat för alla.
Kursen har fått mig att tänka annorlunda i mycket, både i mitt liv och runt mig själv. Mycket bra instruktör, lugn, tydlig och lyhörd. Låter alla i gruppen komma fram om man vill.