PETRA
UTVECKLING & HÄLSA

Personlig utveckling, livsstil och hälsa handlar om medvetenhet och balans i livet. Vårt inre och vårt yttre samspelar och intrycken vi får från omgivningen påverkar våra tankar, känslor och vårt välbefinnande. 

AKTUELLT
Feng Shui-konsultationer

Feng shui kan hjälpa oss att förstå hur vi påverkas av färger, former, material, möblering och energifält i våra hem, på vår arbetsplats och i naturen omkring oss. Det handlar om flöde och balans, harmoni och trygghet. Mer om Feng Shui kan du läsa här. 

Jag erbjuder Feng Shui-konsultationer för hem, trädgård och företag. Det kan gälla såväl heltäckande konsultationer, med eller utan skriftlig dokumentation, som delar av ett hem, trädgård eller företag. Jag erbjuder även föreläsningar och workshops om Feng Shui, för både privatpersoner och företag. Innehållet anpassas och skräddarsys efter önskemål och behov. För prisuppgifter och frågor, kontakta mig här.

Individuell mindfulnesscoaching 
Mindfulness som stresshantering
Vill du bli mer närvarande i nuet, minska din stress och oro och leva ett mer medvetet och lugnare liv? Vill du kunna ta hand om dig själv och möta vardagens svårigheter och utmaningar på ett bättre sätt? Då kan Mindfulness vara något för dig. Med individuell coaching får du grundläggande kunskaper och redskap för att utöva mindfulness praktiskt i din vardag. Mindfulness ingår som en del i friskvårdsbidraget.

Mindfulness på arbetsplatsen
Mindfulness på arbetsplatsen är en förebyggande och hälsofrämjande insats som i allt fler studier visar sig göra nytta i arbetslivet, på arbetsplatser och i samhället. Söker du en metod för detta? Vill du få till hållbara förutsättningar och satsa på en kostnadseffektiv och långsiktig förändring, något som gör skillnad i grunden? Då kan konceptet ”Mindfulness på arbetsplatsen” vara en lösning för just din arbetsplats.

Mindfulnesskurs 
NYFIKEN PÅ MINDFULNESS (5 ggr)

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på mindfulness som hälsofrämjande friskvård.
KURSSTART: Kursen startar vid minst 4 anmälda, intresseanmäl dig 
här.
ANTAL PLATSER: 6 st
PRIS: 1 395 kr inkl. moms/person.
Mindfulness ingår som en del i friskvårdsbidraget. Läs mer om kursen
här. 

Petra Bertilsson                                                              Petra Utveckling & Hälsa

petrautvecklinghalsa@gmail.com                          070-558 48 61