hem

PETRA
UTVECKLING & HÄLSA

Personlig utveckling, livsstil och hälsa handlar om medvetenhet och balans i livet. Vårt inre och vårt yttre samspelar och intrycken vi får från omgivningen påverkar våra tankar, känslor och vårt välbefinnande. 

Boktips
Livsstil för hälsa och välbefinnande(Bodil Leijonklo. 2021.)
Här får du inspiration till inre hållbarhet och guidning till hur du med enkla livsstilsförändringar kan förbättra din hälsa och öka ditt välbefinnande. Du får övningar för hur du kan hitta det som ger just ditt liv glädje och mening. Bodil Leijonklo är legitimerad psykolog och KBT-psykoterapeut samt specialist i klinisk psykologi med lång erfarenhet av att hjälpa människor till bättre hälsa.
För fler boktips, gå in här.

AKTUELLT 

Certifierad Feng Shui-konsult

Jag är nu Certifierad Feng Shui-konsult via Nordic School of Feng Shui och tar konsultations- och inredningsuppdrag i hem, trädgårdar och på företag. Feng shui kan hjälpa oss att förstå hur vi påverkas av färger, former, material, möblering och energifält i våra hem, på vår arbetsplats och i naturen omkring oss. Det handlar om flöde och balans, harmoni och trygghet. Mer information om Feng Shui och mina konsultuppdrag kan du läsa här. 


Utbildningar via MINDFULNESSCENTER AB 
Mindfulnesscenter AB, Sveriges ledande utbildare inom mindfulness, erbjuder kvalitativa instruktörsutbildningar både online och på plats i Stockholm, Göteborg eller Malmö, enligt ett koncept som är positivt utvärderat i svensk forskning. Mer info och anmälan hittar du på: 
https://www.mindfulnesscenter.se/ Uppge rabattkod: PETRABERTILSSON10 i samband med bokningen och få 10 % rabatt!
 

Mindfulnesskurs 
NYFIKEN PÅ MINDFULNESS (5 ggr)
Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på mindfulness som hälsofrämjande friskvård.
NÄR: Fem fredagar med start den 4 mars 2022. 
TID: Kl.14:15-15:45
PLATS: Studieförbundet Vuxenskolan, Möllegatan 11, Falkenberg 
ANTAL PLATSER: 6 st
PRIS: 1 395 kr inkl. moms/person.
Mindfulness ingår som en del i friskvårdsbidraget. Läs mer om kursen och om anmälan
här. 

The power of mindfulness

Hur kan vi förändras? I detta banbrytande TEDx talk för Shauna Shapiro samman modern neurovetenskap och gammal österländsk visdom för att visa hur mindfulness kan ge positiva förändringar i våra hjärnor och i våra liv.
What you pratice grows stronger ... 

Individuell coaching 
Mindfulness som stresshantering

Vill du bli mer närvarande i nuet, minska din stress och oro och leva ett mer medvetet och lugnare liv? Vill du kunna ta hand om dig själv och möta vardagens svårigheter och utmaningar på ett bättre sätt? Då kan Mindfulness vara något för dig. Med individuell coaching får du grundläggande kunskaper och redskap för att utöva mindfulness praktiskt i din vardag. Mindfulness ingår som en del i friskvårdsbidraget.

Mindfulness på arbetsplatsen
Mindfulness på arbetsplatsen är en förebyggande och hälsofrämjande insats som i allt fler studier visar sig göra nytta i arbetslivet, på arbetsplatser och i samhället. Söker du en metod för detta? Vill du få till hållbara förutsättningar och satsa på en kostnadseffektiv och långsiktig förändring, något som gör skillnad i grunden? Då kan konceptet ”Mindfulness på arbetsplatsen” vara en lösning för just din arbetsplats.

Petra Bertilsson                                                              Petra Utveckling & Hälsa

petrautvecklinghalsa@gmail.com                          070-558 48 61