mindfulnesskurs

"NYFIKEN PÅ MINDFULNESS ", 5 ggr
Mindfulness är ett förhållningssätt för ökat välbefinnande, större lugn och förbättrad livskvalitet. Kursen ger dig inblick i mindfulness såväl praktiskt som teoretiskt samt redskap kring hur mindfulness kan användas i vardagen. Vid kurstillfällena genomför vi mindfulnessövningar tillsammans, samtalar kring bokens innehåll och reflekterar kring mindfulness i vardagen. Mellan tillfällena gör vi egna mindfulnessövningar 10 min/dag med hjälp av ljudfiler, läser utvalda kapitel i boken ”Mindfulness i vardagen” och gör egna vardagsövningar. Kursen genomförs i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan i Halland.
 
Målgrupp
Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på mindfulness som hälsofrämjande friskvård. Mindfulnessövningarna genomförs sittande, stående eller liggande och kan anpassas efter individuella förutsättningar. Inga förkunskaper krävs.
 
Innehåll
•       5 grupptillfällen.
•       Teori och praktiska övningar.
•       Gemensamma diskussioner och reflektioner.
•       Vardagsövningar mellan tillfällena.
•       Mindfulnessövningar via ljudfiler i e-kurs.
•       Boken ”Mindfulness i vardagen”, av Ola Schenström.
 
E-kurs och bok ingår i kursavgiften. Tänk på att ta på dig mjuka, bekväma kläder och kanske också ett par varma, goa sockar om du har lätt för att frysa!

Kursstarter
När: 5 ggr med start i februari 2021.
Tid: 90 minuter
Plats: Möllegatan 11 B, Falkenberg.
Antal platser: 5 st
Pris: 1295 kr inkl. moms/person 

Varmt välkommen!

/Obs! Kursen riktar sig tyvärr inte till dig som just nu befinner dig i en djup depression eller i annat akut sjukdomstillstånd.