mindfulnesskurs

"NYFIKEN PÅ MINDFULNESS ", 5 ggr
Mindfulness är ett förhållningssätt för ökat välbefinnande, större lugn och förbättrad livskvalitet. Kursen ger dig inblick i mindfulness såväl praktiskt som teoretiskt samt redskap kring hur mindfulness kan användas i vardagen. Vid kurstillfällena genomför vi mindfulnessövningar tillsammans, samtalar kring bokens innehåll och reflekterar kring mindfulness i vardagen. Mellan tillfällena gör vi egna mindfulnessövningar 10 min/dag med hjälp av ljudfiler, läser utvalda kapitel i boken ”Mindfulness i vardagen” och gör egna vardagsövningar. 
 
Målgrupp
Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på mindfulness som hälsofrämjande friskvård. Mindfulnessövningarna genomförs sittande, stående eller liggande och kan anpassas efter individuella förutsättningar. Inga förkunskaper krävs.
 
Innehåll
•       5 grupptillfällen.
•       Teori och praktiska övningar.
•       Gemensamma diskussioner och reflektioner.
•       Vardagsövningar mellan tillfällena.
•       Mindfulnessövningar via ljudfiler i e-kurs.
•       Boken ”Mindfulness i vardagen”, av Ola Schenström.
 
E-kurs och bok ingår i kursavgiften. Tänk på att ta på dig mjuka, bekväma kläder och kanske också ett par varma, goa sockar om du har lätt för att frysa!

Kursstarter
När: 5 ggr med start onsdagen den 4/11.
Tid: 90 minuter
Plats: Möllegatan 11 B, Falkenberg.
Antal platser: 6 st
Pris: 1295 kr inkl. moms/person 

Varmt välkommen!

/Obs! Kursen riktar sig tyvärr inte till dig som just nu befinner dig i en djup depression eller i annat akut sjukdomstillstånd.