föreläsningar och workshops

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar och workshops kring mindfulness. Vid intresse och frågor, kontakta mig här.

Workshop - prova på Mindfulness och Postural träning!
När: april/maj 2020 (mer info kommer längre fram)
Tid: 
Var: 

Pris: 195 kr
Antal platser: 12
Anmäl dig
här.

MINDFULNESS
Vill du bli mer närvarande i nuet och minska din stress? Vill du leva ett mer medvetet och lugnare liv, förbättra din sömn och sluta irritera dig på småsaker. Vill du bli mer närvarande i nuet och minska din stress? Vill du leva ett mer medvetet och lugnare liv och förbättra din sömn? Då kan denna workshop vara något för dig! 
I mindfulness övar vi på att vara medvetet närvarande, här och nu. Regelbunden mindfulnessträning ökar vår koncentrationsförmåga och uppmärksamhet, minskar stress och oro och lär oss att hantera stressiga, svåra och utmanande situationer i vardagen på ett bättre sätt.

På workshopen får du:
- teori och kunskap om mindfulness.
- prova på olika mindfulnessövningar som du kan utöva i vardagen.
- veta vad den senaste forskningen kring mindfulness visar.
- information om aktuella mindfulnesskurser och erbjudanden.


POSTURAL TRÄNING
Har du smärta, värk och ont i kroppen? Känner du dig stel? Blir du trött i ryggen under dagen? Återkommer din problem vad du än gör? Om svaret är ja på någon av dessa frågor kan postural träning var till hjälp för dig! Dina problem kan grunda sig i en felaktig hållning och det går att rätta till.


Under workshopen får du veta mer om hur kroppen fungerar när den fungerar som bäst och vad du kan göra för att återskapa en smärtfri och välfungerande kropp. Du får även testa din nuvarande funktion och prova på posturala övningar enligt Optimum- metoden. Inga förkunskaper krävs.

Betalning sker via Swish eller Bankgiro i samband med anmälan. Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person.


VARMT VÄLKOMMEN!