kristaller

KRISTALLERS HELANDE KRAFT
Kristaller tar vara på jordens energi och skänker balans, harmoni och frid. Dess helande kraft har använts i tusentals år inom många kulturer och civilisationer. De är inte bara vackra utan sägs kunna hjälpa oss  att stabilisera och främja våra energier. Kristaller tros bland annat kunna skydda mot negativa energier, förbättra intuitionen, ge lugn och harmoni samt främja andlig och medial utveckling.

Varje kristall har en unik energi som ger dess unika egenskaper. Vissa kristaller har till en lugnande energi som främjar avslappning och harmoni, medan andra kristaller är mer uppiggande och ger energi. Oavsett om man vill komma ner i varv, få bättre självförtroende, attrahera lycka och framgång eller förbättra sina relationer finns det en kristall för alla.

KRISTALLER OCH FENG SHUI
Att följa Feng Shuis principer är ett effektivt sätt att börja använda kristaller i hemmet. Genom att lägga en viss sten i i varje rum kan man ge det en harmonisk och balanserad atmosfär och skapa en övergripande känsla av fysiskt och andligt välbefinnande. Läs mer om Feng Shui här.